Рівняння з невідомими 2 сезон. Сьогодні ти помреш (2021) всі серії

Серіал детектив «Рівняння з невідомими 2 сезон. Сьогодні ти помреш (2021)»:

Кіра Успенська працює вчителькою математики і любить педантично дотримуватися порядку в усіх сферах життя: від прибирання будинку до відносин. Ігор Болдін на прізвисько Марадона - абсолютна протилежність цій дівчині. Зустрічаються вони при екстремальних обставинах. У школі, в якій трудиться Кіра, хтось вбив учителя хімії. Слідство у даній справі здається Кірі непослідовним і некомпетентно проведеним. На незадоволення і подив Марадони героїня відчуває, що не може залишатися осторонь, і підключається до розслідування.

Через деякий час чоловік уражається: дівчина, в яку той не вірив, знаходить справжнього вбивцю. Увійшовши у смак, жінка вирішує і далі розплутувати складні кримінальні справи. А Болдін Не проти допомагати їй. Так між ними починаються дивні відносини: вони часто разом, але назвати цих двох колегами, друзями або коханцями язик не повертається. Ці два цинічних людини просто спільно розслідують злочини, вважаючи, що слідчі не завжди здатні розкрити справу. Спілкування між ними протікає в формі флірту на межі образ і у вигляді обговорення ділових питань. Чи можливо з часом їх зближення з розвитком більш чуттєвих відносин?

Серіал Рівняння з невідомими 2 сезон. Сьогодні ти помреш (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Рівняння з невідомими 2 сезон. Сьогодні ти помреш (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Рівняння з невідомими 2 сезон. Сьогодні ти помреш (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рівняння з невідомими 2 сезон. Сьогодні ти помреш (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Рівняння з невідомими 2 сезон. Сьогодні ти помреш (2021)