Рівняння з невідомими. Хімія вбивства

Фільм детектив «Рівняння з невідомими. Хімія вбивства »:

Головна героїня детективного фільму Кіра Успенська, учитель математики з вродженим логічним мисленням і феноменальною пам'яттю. Вона людина, яка не терпить хаосу і любить порядок у всьому. Ігор Болдін, якого колеги забійного відділу охрестили Марадоною, повна протилежність амбітної особі. Швидше за все ці двоє в принципі ніколи не змогли б зустрітися, якщо не одна трагічна обставина. Убитий учитель хімії в середньому навчальному закладі, де працювати Кіра, яка надалі спостерігаючи за роботою слідчого Болдіна, зауважує, що розслідування просувається нелогічно і хаотично.

Молода жінка вирішує приєднатися до детектива і на його подив дуже швидко знаходить справжнього злочинця. З того самого моменту і починаються дивні відносини цієї парочки, яких ніяк не можна назвати партнерами, друзями і навіть не коханцями. За поняттю самого тандему вони всього лише займаються розкриттям того чи іншого безнадійного ребуса, де кожен з них не сумнівається, що другий тут зайвий. Чим же закінчитися інтрига, яка все ж пов'язує цих двох, так що доповнюють один одного.

Дивитися фільм «Рівняння з невідомими. Хімія вбивства » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Рівняння з невідомими. Хімія вбивства онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Рівняння з невідомими. Хімія вбивства дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рівняння з невідомими. Хімія вбивства онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Рівняння з невідомими. Хімія вбивства (2020)