Стара гвардія. Вогняний слід (2020) всі серії

Мелодрама Стара гвардія. Вогняний слід (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Стара гвардія. Вогняний слід (2020)»:

Досвідчений слідчий Віра Єршова і її команда професіоналів отримує від керівництва чергове завдання. Групі належить розслідування обставин трагічної загибелі шкільного сторожа, при виникненні пожежі в середньому навчальному закладі. Спочатку все бачиться як нещасний випадок, але увагу оперативника Сапронова приваблюють деякі вперті факти, які ніколи не вислизають від нього. У свою чергу Бобрикін отримує інформацію, що загиблий у минулому був пожежним інспектором. Досить незрозуміла смерть для людини такими навичками і професією.

Колеги сходяться в єдиній думці, що досконала холоднокровна розправа, причому добре сплановане і винахідливе. Хитромудрого і розважливого злочинця не так вже легко обчислити, адже він дуже обережний і заповзятливий і заздалегідь розставляє всі свої пастки для майбутньої жертви. Ясно лише одне, що всі його наступні дії пов'язані з вогнем. Тим часом, боротьба двох суперників за серце полковника Романової виходить на новий рівень, а сама Віра вже впевнена в тому, що безповоротно захоплена Гаріком. Ось тільки ситуація ускладнюється тим, що сам чарівний улюблений одружений і вся ця історія може обернутися для героїні занадто дорого.

Серіал Стара гвардія. Вогняний слід (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Стара гвардія. Вогняний слід (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Стара гвардія. Вогняний слід (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стара гвардія. Вогняний слід (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стара гвардія. Вогняний слід (2020)