Подвійний блюз всі серії

Мелодрама Подвійний блюз  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 сентября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, детектив «Подвійний блюз »:

Провідні персонажі детективного фільму два напарника-оперативника: Ігор Крутицький і Олег Левін, які вже протягом семи років служать в одній команді. Їх завдання боротьба з організованою злочинністю. Вони дві протилежності за характерами, методів роботи і перевагам, часом у чомусь несумісні, але завжди впевненим в одному, що товариш прикриє спину в потрібний момент. Але останнім часом Олег починає помічати деякі дивні речі відбуваються з одним, чого раніше за ним помічено не було.

Ігор все частіше перевищує свої повноваження, переступає межу закону, там, де можна обійтися без крайнощів, а ще його дружина нещодавно поскаржилася, що чоловік став піднімати на неї руку. Левін не хоче думати, що у товариша по службі на тлі небезпечної професії або ще якихось особистих причин, стало не в порядку з психікою. Сумніви такого вердикту ще не були такими вже впевненими, до того поки він не дізнається, що приятель серйозно побив журналіста. Останній постраждав лише за те, що написав матеріал про затримання ними небезпечного злочинця і тепер за це лежить у лікарні в критичному стані. Невже ця причина, щоб скалічити життя людини і можливо зробити з нього інваліда.

Серіал Подвійний блюз 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Подвійний блюз » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Подвійний блюз 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подвійний блюз всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подвійний блюз онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подвійний блюз (2013)