Напарники всі серії

Серіал детектив, кримінал «Напарники »:

В одному пітерському районному відділі служать Віктор Ульянов і Олег Орлов. Опера молоді, енергійні, розумні і заряджені на боротьбу зі злочинністю. Тут подібності закінчуються. В іншому ці силовики - повні протилежності. У більшості тим діалогів їх думки розходяться, звідси - часті суперечки. Орлов вважає за краще дозвілля з сім'єю, а переконаний холостяк Ульянов більше любить стриптиз-бари. Перший, більш розважливий, дотримується здорового харчування і спортивного способу життя, другий, безбашений, їсть і п'є все, що приносить задоволення: життя-то коротке, навіщо будь-які обмеження?

Їх розбіжності стали проблемою, адже законники змушені стати напарниками, і їм складно спрацюватися і ефективно розплутувати кримінальні справи. Так, перший допитує підозрюваного спокійно, другий видобуває інформацію за допомогою побиття і залякувань. Ульянов вважає, що для результату будь-які методи відповідні. Але Орлов часто застерігає безпринципного напарника, кажучи, що у повноважень є межа. Дивно, але різниця характерів і методів роботи парадоксальним чином допомагає цій зв'язці знаходити нестандартні рішення і показувати чудову розкриваність.

Серіал Напарники 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Напарники » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Напарники 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Напарники всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Напарники онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Напарники (2021)