Перший після Бога

Фільм боевик, драма, военный «Перший після Бога »:

Драматичні події розгортаються в 1944 році на території Фінляндії, де ведуться безперервні бої з фашистськими окупантами. Саме в цій частині розташувалися і основні сили радянського військово-морського флоту. Капітан підводного човна Олександр Маринин, вважається одним з найдосвідченіших військових, відчуває неабиякий тиск з боку одного з працівників НКВС, який вважає його зрадником батьківщини. Справа в тому, що коли-то Марініну довелося приховувати своє високе дворянське походження для того, щоб вступити до військового училища.

В результаті заздрісників на навчанні і службі, інтриг, провокацій – герой підводник мимоволі потрапляє під слідство. Але незабаром розвідувальні дані приносять відомості про пересування великої суховантажу, який був перенаправлений германцями слідом за відступаючими частинами. За наполяганням вищого керівництва капітана звільняють з-під варти. Адже тільки він здатний провести секретну і небезпечну операцію, від результату якої буде залежати подальший хід кровопролитного протистояння. Так Марініну дається ще один шанс довести свою відданість улюбленій справі і Вітчизні.

Дивитися фільм «Перший після Бога » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Перший після Бога онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Перший після Бога дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перший після Бога онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Перший після Бога (2005)