Стрибок богомола всі серії

Серіал детектив «Стрибок богомола »:

Події фільму розгортаються в 1942 році, коли ворожі сили зосереджують свою міць не тільки на лінії фронту, ні глибокого російському тилу. Щоб знайти слабкі місця в обороні і дізнатися найважливіші відомості про майбутніх операціях Червоної армії, фашисти використовують свою агентурну мережу складається з кращих шпигунів вермахту. Тим часом, НКВД не дрімає, секретне управління розпочинає масштабну операцію зі знищення ворожих розвідників і зрадників Батьківщини.

Розвідникові Костянтину Богомолову доручають важливу місію: проникнути в разведцентр ворога і встановити особи завербованих німцями агентів. Герою фільму «Стрибок богомола» треба увійти в довіру до самим досвідченим інструкторам перепадающим шпигунське справу, і стати одним з учнів-шпигунів. Офіцер "Особливого відділу" навіть не підозрює, з якими підступними ворогами, затіяв небезпечну гру...

Серіал Стрибок богомола 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Стрибок богомола » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Стрибок богомола 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стрибок богомола всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стрибок богомола онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стрибок богомола (2019)