Сім пар нечистих (2018)

Мелодрама Сім пар нечистих (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
6 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, драма, военный, приключения
Режисер:
Тривалість:
87 мин.

Фільм боевик, драма, военный, приключения «Сім пар нечистих (2018)»:

Випускник військового училища лейтенант Збоїв, отримує своє перше завдання. Навесні 1941 року йому доручають доставити секретний вантаж на далекий гарнізон. Герой фільму «Сім пар нечистих» прибуває в порт і розміщує ящики з секретним вмістом на старенькому судні. Несподівано, молодий офіцер дізнається, що на кораблі будуть перевозити не тільки боєприпаси і харчі, але й кілька десятків ув'язнених. Досвідчених каторжників повантажили в один з трюмів і приставили озброєну охорону.

Але, пара юних червоноармійців не змогла забезпечити безпеку. Як тільки корабель відійшов від берега, зеки вбивають охоронців і беруть судно під свій контроль. Здичавілі урки, збираються втекти в Норвегію, де їх не знайде радянська влада. Але несподівано, у небі з'являються німецькі літаки, і починають обстріл. Щоб виконати свою важливу місію, Збоїв повинен перемогти не тільки банду злочинців, але й відбити атаку ворожих мессершміттів...

Дивитися фільм «Сім пар нечистих (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Сім пар нечистих (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сім пар нечистих (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сім пар нечистих (2018)