До побачення, хлопчики (2014) всі серії

Мелодрама До побачення, хлопчики (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
28 квітня 2014
Країна:
Росія
Жанр:
військовий, драма
Режисер:
Тривалість:
49 хв.

Серіал військовий, драма «До побачення, хлопчики (2014)»:

Червень 1941 року, останні мирні дні перед початком ВВВ. Олександр Воронов колишній безбатченко прибуває в невелике провінційне містечко, недалеко від столиці, для вступу в артилерійське училище. Тут у Сашка з'являться нові вірні друзі: Надія, Геннадій і Микола. Безстрашному квартету вдається провернути блискуче розроблену операцію і викрити німецького шпигуна. Незабаром німецькі війська без оголошення війни напали на СРСР. Троє товаришів успішно здають іспити і поступив в курсанти військового училища.

Осінь 1941 року Воронов не забуде ніколи, адже саме в той час Гітлер планує захопити Москву, що здається йому вже практично вирішеною справою і питанням кількох днів. 5 жовтня, сірим непривітним вранці учнів та їх викладачів піднімуть по тривозі. Цим молоденьким і недосвідченим хлопцям і невеликого педагогічному складу доведеться взяти на себе величезну відповідальність і спробувати затримати потужний ворожий наступ до підходу резервів. Трьом друзям, які рвуться в бій пощастить бути в перших рядах. Хто з них виживе, відповісти складно? Але ці хоробрі юнаки готові заплатити своїми життями заради того, щоб не пропустити окупантів до серця своєї Батьківщини і будуть стояти до останнього.

Серіал До побачення, хлопчики (2014) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «До побачення, хлопчики (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал До побачення, хлопчики (2014) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал До побачення, хлопчики (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися До побачення, хлопчики (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » До побачення, хлопчики (2014)