Джульбарс всі серії

Мелодрама Джульбарс  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
27 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, история, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, история, военный «Джульбарс »:

Дія драматичного фільму відбувається в серпні 1941 року. Прикордонна школа, яка виховує за особливою методикою службових собак, опиняється на лінії фронту. Разом з військовими під удар фашистських окупантів потрапляє кілька і цивільних осіб: лікар Кіра і її маленька донька Єлизавета. Командир Шевцов, таємно закоханий у молоду жінку, намагається всіма можливими способами відправити в тил кохану і її дочка. Ситуація загострюється і погіршується з кожною годиною. Поки неспокійний офіцер шукає вихід із становища, за Кірою прибуває партійний працівник Поляків, колишній її чоловік.

Але і це не допомагає, виїхати мимовільним полоненим обставин. Німецькі війська дуже динамічно просуваються вперед, успішно долаючи один рубіж за іншим. Загону нічого не залишається, як відступити від зайнятої ними позиції і йти з боями. Безстрашний Шевцов рятує Лізу та її батьків. Нечисленним бійця під його командуванням доведеться вступити в нерівний бій, щоб дозволити ближньому місту евакуювати мирне населення і все необхідне обладнання. Молоденькі і недосвідчені хлопці, вчорашні підлітки разом зі своїми вихованцями встануть на шляху німецької танкової дивізії. Невелика кількість гвинтівок і іклів проти сталевої броні і автоматів.

Серіал Джульбарс 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Джульбарс » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Джульбарс 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Джульбарс всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джульбарс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Джульбарс (2020)