Паршиві вівці всі серії

Серіал боевик, драма, военный «Паршиві вівці »:

Дія драматичного фільму відбувається на початку Великої Вітчизняної війни. Події розвиваються з величезною динамікою, де радянські війська змушені відступати перед незламним натиском відмінно озброєного противника. З запеклими боями віддаються міста, стрімке наближаючи лінію фронту. На шляху відступу виявляється один з таборів суворого режиму. Переправити кримінальну братву не встигають. Добровольців йти в бій проти фашистських окупантів серед зеків не перебувати. Рычагин досвідчений військовий офіцер НКВС, людина жорстка і прямий, вважає, що краще розібратися з цим непотребом зараз і тут, чим годувати їх і тягнути такий непотрібний вантаж з собою.

Тим часом деякі з ув'язнених планують втечу. До них вирішує приєднатися тихий на вигляд «політичний» отримав кличку Пікассо. Він підкуповує злочинцем тим, що в найближчій селі у нього є близька родичка, у якої можна пересидіти важкі часи. Скоро у змовників представляється можливість здійснити зухвалий план. Але вони не врахували одного, що від чіпкого і прискіпливого начальника тюрми не так вже легко втекти. Він загляне під кожен камінчик і знайде їх, тим більше у групі втікачів виявляється особливою небезпечна особистість – «ворог народу».

Серіал Паршиві вівці дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Паршиві вівці » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Паршиві вівці онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Паршиві вівці всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Паршиві вівці онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Паршиві вівці (2010)