Секретна зброя (2019)

Мелодрама Секретна зброя (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
военный, история
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
97 мин.

Фільм военный, история «Секретна зброя (2019)»:

На самому початку Великої Вітчизняної війни, в результаті безладного відступу радянських військ, поблизу населеного пункту Висілки була кинута новітня реактивна пускова установка БМ-13.

Щоб не допустити її потрапляння до рук ворога, командування збирає спеціальний загін, куди входять: курсант вищої школи НКВС Галієв, майстер спорту з бойового самбо Білоус, боксер Книш, лижник і мисливець Алтинов, лучниці Суботіна і перекладачка Ганна Райнер, які повинні за всяку ціну відшукати на окупованій території секретну зброю і знищити...

Дивитися фільм «Секретна зброя (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Секретна зброя (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Секретна зброя (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Секретна зброя (2019)