Привіт від Катюші (2013) всі серії

Серіал драма, военный «Привіт від Катюші (2013)»:

Опис сюжету серіалу Привіт від Катюші 1, 2, 3, 4 серія: Велика вітчизняна війна в самому розпалі, червоній армії доводиться здавати позиції і відступати. Вище командування ставить перед особовим складом практично нездійсненне завдання на тлі всього, що відбувається: за будь-яку ціну зберегти надсекретні установки, які поставлені в недавньому часі на озброєння БМ-13. Згодом саме вони отримають миле і ласкаве назву «Катюші». Під час однієї з секретних операцій перекидання знаряддя, одну з таких машин довелося затопити в найближчому водоймищі.

Але залишати такий безцінний подарунок фашистським окупантам ніхто не збирався. Після довгих обговорень і розгляду можливих варіантів, формується спеціальний загін під командуванням Олександра Еркакова. Саме цій героїчній і бравого офіцера належить пробратися зі своєю групою в тил ворога і діючи за обставинами, зробити все, щоб універсальна розробка радянських конструкторів ніяким чином не потрапила в руки до німецьким військовим. Німці ж в свою чергу зроблять все, щоб роздобути нову зенітку, з-за якої противник несе відчутні втрати, а цієї розкоші вони не можуть собі дозволити. Чи вийде у червоноармійців виконати наказ, навіть ціною власних життів?

Серіал Привіт від Катюші (2013) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Привіт від Катюші (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Привіт від Катюші (2013) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Привіт від Катюші (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Привіт від Катюші (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Привіт від Катюші (2013)