Анна Кареніна всі серії

Серіал драма «Анна Кареніна »:

Історія романтичного і в той же час драматичного роману відбувається в 1904 році. Російсько-японська війна в самому розпалі. Маньчжурія. Російська армія змушена була відступати, так як супротивник показує свою перевагу. Разом з полком доводиться відступати і госпітальний обоз. Керівництво польовим госпіталем бере на себе, хоробрий і молодий ординатор Сергій Каренін. Щоб дозволити перепочити втомленим людям і важко пораненим, лазарет розташовується і облаштовується практично занедбаної і напівзруйнованій китайської селі.

У Кареніна багато невідкладних справ і по кілька десятків операцій в день. Чергового хірургічного втручання вимагає поранений у бою полковник. Почувши, прізвище хірурга, пацієнт біліє і здригається. Вона до болю знайома йому. Сам госпіталізований виявляється Олексієм Кириловичем Вронським. Несподіваний візит доктора вночі в його намет змушує чоловіка повернутися своїми спогадами на тридцять років тому. Лікар просить графа розповісти, чому його мати Ганна вирішувалася на такий відчайдушний вчинок і кинулася під потяг. Вронський розповість все, знову переживаючи душевну біль, пристрасть і сильну любов до тієї незвичайно красивої жінки.

Серіал Анна Кареніна 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Анна Кареніна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анна Кареніна 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анна Кареніна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анна Кареніна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анна Кареніна (2017)