Розплата всі серії

Мелодрама Розплата  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 января 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Розплата »:

Лариса кожен день живе в розпачі, болю і без кращих сподівань на майбутнє. В її домі твориться справжнісіньке пекло, де чоловік безпробудний алкоголік, який весь час або п'є, або б'є свою нещасну жінку, зганяючи на ній всю свою злість за власні невдачі. Ларисі доводиться терпіти все це жалюгідне існування і побої заради маленької дочки Танечки, яка часто хворіє. З-за останнього жінка не може утриматися ні на одній роботі, так як доводиться доглядати за дитиною. Під час чергового запою, жаліслива сусідка, шкодує Лару, вирішує познайомити жінку зі своїми постояльцями – сімейної подружжям човників, які виявилися дуже милими людьми.

Пара щиро поспівчувала новоспеченої приятельці і запропонували їй поїхати з ними у невелику приморську провінцію, де вона могла б стати їх помічницею. Дахом над головою обіцяли забезпечити, непоганий заробіток і навіть купили квитки, їй і дівчинці. Але вся обіцяна казка і свобода обернулася ще гіршим кошмаром. Чоловік по приїзду продав героїню з дівчиськом в рабство в якості сплати своїх боргів. Тепер мати й донька змушені просити милостиню на набережній. Мама намагається знайти захист, але в місті всі знають кримінального авторитета і його жебрацькому бізнесі і зв'язуватися з ним ніхто не бажає.

Серіал Розплата 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Розплата » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розплата 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розплата всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розплата онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розплата (2017)