Баязет всі серії

Мелодрама Баязет  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
13 октября 2003
Країна:
Россия
Жанр:
драма, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, военный «Баязет »:

Дії розгортаються в кінці 19 століття. Між Туреччиною і Росією розгортається збройний конфлікт. Противнику вдалося отримати владу над значною територією. Російська армія потрапляє в оточення і змушена перебувати у фортеці Баязет більше місяця. Вибратися з пастки неможливо, адже супротивник сильний і підступний. Даремні спроби солдатів пробратися крізь ворога і попросити побратимів про допомогу, завершуються провалом. Нічого зробити не виходить, адже бандит вбиває всіх, хто стане на його шляху. У цей складний період опору російської армії між двома людьми зароджується справжнє почуття любові.

Вся складність в тому, що жінка давно заміжня за командиром гарнізону, а молодий хлопець ризикує втратити мундира, якщо про його таємне бажання хтось дізнається. Проблеми штовхають пару не зізнаватися оточуючих у зв'язку. Пара зустрічей змушує жінку зробити висновки, що вона вперше закохалася і хоче бути з молодим воїном, але визнання чоловікові у зраді завершиться для закоханих непоправними подіями. Тим часом командир турецького війська вирішується на хитрість, щоб проникнути всередину будівлі і знищити противника. Чим завершиться бій і чи є шанс у пари бути разом, коли навколо проливається кров?

Серіал Баязет 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Баязет » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Баязет 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Баязет всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Баязет онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Баязет (2003)