Шукаю жінку з дитиною всі серії

Мелодрама Шукаю жінку з дитиною  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 августа 2014
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, комедия «Шукаю жінку з дитиною »:

Палкі коханці Борис і Віра вирішили зробити свій пристрасний роман ще й курортним. І не важливо що для цього є деякі препятсвия. Але проблема в тому, що молода красуня повинна придумати правдоподібну історію для свого чоловіка Ігоря, щоб без проблем відправитися на блакитне чорноморське узбережжя. Після довгих роздумів, авантюристка повідає своєму чоловікові про улюбленої подружці-астролога Карині, з якої хоче поїхати відпочити. Але несподівано для Віри, завжди зайнятий бізнесмен також виявляє бажання приєднатися до дружини.

Потрібно якось рятувати становище, і тоді Верин коханий Боря пускається на пошуки міфічної подруги. Перебравши кілька варіантів, чоловік зупиняє свій вибір на своїй сусідці і однокласниці - матір-одиначку Ладі. Жінка насилу зводить кінці, постійно в пошуку роботи і тому за певну винагороду вони погоджується вплутатися в шахрайську гру. Хоча насправді все, що відбувається їй зовсім не до душі. Тепер Лада-Карина приїхала в Сочі разом з сином розігрує з себе знавця-астролога, а Борис виступає її другою половиною. Але чим закінчиться ця інтрижка, адже як відомо, все таємне, рано чи пізно стане явним!

Серіал Шукаю жінку з дитиною 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Шукаю жінку з дитиною » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шукаю жінку з дитиною 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шукаю жінку з дитиною всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шукаю жінку з дитиною онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шукаю жінку з дитиною (2014)