Завірюха (2017)

Фільм комедия «Завірюха (2017)»:

Особливий відділ по боротьбі з бандитизмом поповнився новим співробітником Євгеном Никофоровым. Молодий чоловік ще з підліткового віку мріяв стати успішним детективом, для якого будь-безнадійна справа було б дрібницею. Тепер його мрія майже здійснилася, і він зарахований у штат кримінальної поліції міста. Ось тільки один нюанс засмучує хлопця – це складний вибір між сильними романтичними почуття і професійними обов'язками, і привабливими перспективами кар'єрного росту, а ще величезного бажання зробити цей світ добрішим і безпечніше.

У Жені реальна проблема. З одного боку, він хоче розчинитися у своїй професії, а з іншого присвятити себе улюбленій жінці. Але ось йому не пощастило, в його випадку ці дві складові ніяк не поєднуються. Напередодні Нового Року з Женею відбувається дивний випадок, він зустрічає Дід Мороза, який радить чоловікові для здійснення заповітного бажання натертися снігом і при цьому не забувати думати про свою мрію. І тоді вона обов'язково здійсниться. І все ж незважаючи на магію чарівництва, самому Євгену потрібно розібратися в собі самому і нарешті зрозуміти, що він дійсно хоче більше всього на світі. Вийти у нього? Адже це важливо!

Дивитися фільм «Завірюха (2017)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Завірюха (2017) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Завірюха (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Завірюха (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Завірюха (2017)