Вітряна жінка всі серії

Мелодрама Вітряна жінка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
15 июля 2015
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Вітряна жінка »:

Микита Горєлов безжурна особистість, який звик з оптимістичного настрою починати свій черговий день. Він ніколи не сумує, навіть якщо у нього щось не виходить. Молодий чоловік все одно вірить, що він обов'язково доб'ється поставленої мети. Може і з цієї причини успішного підприємця і все ладиться: відмінна робота, перспектива кар'єрного росту, прекрасна квартира і машина, ще й кохана писана красуня Світлана. Дівчина є дочкою його хрещеною. Справа у молодих йде до весільного торжества, а тому справ і турбот вистачає.

Керівник Микити – батько його коханої підтримує свого майбутнього зятя у всьому і здається, що все повинно пройти як можна добре! Ось тільки сам головний герой навіть припустити не міг, що його любов і почуття на перевірку виявляються лише самонавіюванням та звичкою, а не щирою романтикою. Все це стає для нього ясно, коли наречений зустрічає на своєму шляху навіжену, невдачливу, але таку справжню і щиру Лію. Хіба можна не закохатися в це непорозуміння, яка спотикається на кожному кроці. Як би не уявляв світлі почуття Горєлов, але вони наздогнали його в той момент, коли він цього зовсім не очікував. І що тепер робити?

Серіал Вітряна жінка 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Вітряна жінка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вітряна жінка 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вітряна жінка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вітряна жінка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вітряна жінка (2014)