Під каблуком (2014) всі серії

Мелодрама Під каблуком (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
24 декабря 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Під каблуком (2014)»:

Костянтин вважає, що його життя вдалося. Молодий чоловік молодий, гарний собою і перспективний. Він непогано досягає успіху у своїй професії рекламщика, яка непогано оплачується і на особистому фронті все складається найкращим чином. Його кохана погодилася вийти за нього заміж і тепер готуватися до весільного торжества. Але всі грандіозні плани на щасливе майбутнє і перспективну кар'єру руйнуються після того, як раптово помирає його батько.

На руках у молодої людини виявляється не тільки справи сімейного бізнесу: фабрика з виробництва жіночого взуття, але й безпорадні родички, які звикли, що всі їхні нагальні проблеми вирішував глава сімейства. Сам Костя не може стверджувати, що впорається з усім цим купою виникли негаразди. Адже він звик жити вільним і розміреним життям, де в стосунках з нареченою в них повне довір'я і збереження особистого простору. Але завдяки фатальним збігом обставин, герою настав час подорослішати і стати більш відповідальним, адже він єдиний чоловік у сім'ї та його рідним тепер доводиться покладатися тільки на нього. З цього дня тільки Костянтин може стати опорою для великої, але дружній сім'ї і він постарається не підвести.

Серіал Під каблуком (2014) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Під каблуком (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Під каблуком (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Під каблуком (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Під каблуком (2014)