Всі скарби світу всі серії

Мелодрама Всі скарби світу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
27 апреля 2015
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
47 мин.

Серіал драма «Всі скарби світу »:

Анна навчалася в столиці і мріяла про перспективний кар'єрному зростанні, тим більше при її відповідальності, посидючості і здібностях вона могла б досягти значних результатів. Але всі плани руйнуються в один день, отримавши диплом дівчина їде з Москви образно в рідну провінцію, щоб доглядати за хворою матір'ю. Тут юної красуні пощастило знайти непогану роботу в антикварному салоні. Незабаром доля посміхнеться їй ще раз, і Анюта зустріне харизматичного молодої людини Влада. Їх почуття виявилися взаємними, і вже через деякий час коханий робить коханій пропозицію вийти за нього заміж.

Звичайно Аннечка погоджується. Вона така щаслива і починає готуватися до весільного торжества. Але насправді все не так райдужно, як може здатися, адже саме наречений і стане причиною її подальших нещасть. Виявляється, до неї, чоловік зустрічався з дочкою впливового чиновника містечка. Розлютився світська левиця не збирається давати в образу своє чадо і готова зробити все, щоб знищити Анну, отруїти її існування і все, що їй так дорого. І її слова стануть не порожньою обіцянкою. Війна оголошена, хоч сили зовсім і нерівні, але супротивниці все одно.

Серіал Всі скарби світу 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Всі скарби світу » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Всі скарби світу 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Всі скарби світу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Всі скарби світу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Всі скарби світу (2014)