Кохання і розлука всі серії

Мелодрама Кохання і розлука  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
22 марта 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Кохання і розлука »:

Головна героїня мелодраматичного фільму Анна повертається в рідну провінцію після закінчення навчання. Після приїзду дівчину чекає неприємне звістка про те, що її будинок згорів. Зневірену юну особу прихистила у себе родина її близької подруги, які взяли Аню, як рідні. З женихами в селі дефіцит, хоча молода жінка мріє про свого принца. Але її залицяльником і на роль потенційного нареченого ставати місцевий дільничний Терьохін, який набагато старший за свою обраницю. У нього серйозні наміри, чоловік пропонує їй вийти за нього заміж.

Від безвиході і великого бажання мати свій будинок, сім'ю і дітей вона погоджується. Тепер новоспечена звужена щосили готуватися до весільного торжества, який наречений збирається провести з розмахом і запросити всіх жителів села. Один з гостей Зацепін, заможний підприємець на весілля просить у Терьохіна поговорити з лісником, після чого вони могли б спокійно зайняти реалізацією масштабного плану з продажу лісу. Циган Лачо побачивши винуватицю урочистого вечора закохується в неї. Схоже саме там і зародитися любовний трикутник, який дасть початок інтригуючого виру трагедій, випробувань і щастя.

Серіал Кохання і розлука 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Кохання і розлука » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання і розлука 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання і розлука всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання і розлука онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання і розлука (2011)