Знайшовшого чекає винагорода

Мелодрама Знайшовшого чекає винагорода  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 хв.

Фільм мелодрама «Знайшовшого чекає винагорода »:

Головна героїня мелодраматичного фільму, молоденька дівчина Олена, яка ніколи не втрачає позитивного настрою та віри в краще. Але як би вона не намагалася втриматися на хвилі оптимізму, заробити на спокійне і розмірене існування в своїй маленькій провінції їй так і не вдається. Вона втомилася жити на копійки і відразу приймає для себе рішення відправитися в столицю, де набагато більше перспектив і можливостей. У Москві Олена досить швидко знаходить зайнятість офіціанткою і випадково знайомиться з ефектною жінкою, відвідувачкою Світланою.

Між ними зав'язується щира розмова, з якого молода жінка дізнається, що її новоспечена приятелька нещодавно познайомилася з успішний підприємець і тепер збирається за нього заміж. Оленка теж бажає такого райдужного розвитку подій у своєму житті, навіть не уявляючи, наскільки її надії є примарними. Коли Світла йде, то забуває на столі свій смартфон. Раптовий дзвінок на нього збиває розгублену офіціантку, як повернути її власниці. Олена відповідає на телефон і ця розмова кардинально змінює все її життя, та так стрімко, що та не встигне отямитися.

Дивитися фільм «Знайшовшого чекає винагорода » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Знайшовшого чекає винагорода онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Знайшовшого чекає винагорода дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Знайшовшого чекає винагорода онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Знайшовшого чекає винагорода (2020)