Сонцеворот

Фільм мелодрама «Сонцеворот »:

Глава невеликого сімейства Михайло з дружиною Оленою і Дочкою Дашею приїжджає в галасливу столицю з Ярославля. Чоловік упевнений, що у них в Москві набагато більше перспектив, ніж у їх рідному місті. Він не боїться роботи і відразу влаштовується в два місця: гувернером до маленького хлопчика Матвію, а вночі охоронцем кафе. Міша готовий трудиться на благо своєї сім'ї і того, щоб швидше знайти свою нішу, яка дозволить їм стати на ноги і обзавестися житлом. Але одному з званих вечорів, куди героя запрошують разом з його половиною заможні роботодавці, молодий чоловік знайомиться з чарівною дівчиною.

Його новоспечена приятелька Маша Горенко подає великі надії оперна співачка, якій пророкують перспективну зоряну кар'єру. Хлопець зачарований її голосів і спілкуванням з Марією. Він відчуває, що закохується в красуню-діву. Їх роман стає для нього райдужної віддушиною в безпорадному існування. На певному етапі Мішу починає обтяжувати задушливе існування в орендованій однокімнатній квартирці з вічно невдоволеної дружиною і дивовижною паралеллю, і богемним світом Горенко. Чи надовго його вистачить жити подвійним життям, яка все більше стає нестерпним. Вона болісне для нього, так як повна закоханої пристрасті, ревнощів, нездійсненних обіцянок та в кінці кружляння мрійливих замків. Реальність виявляється набагато суворішою, де кожному відведена своя роль.

Дивитися фільм «Сонцеворот » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сонцеворот онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сонцеворот дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сонцеворот онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сонцеворот (2012)