Привіт від лелеки (2017) всі серії

Мелодрама Привіт від лелеки (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 ноября 2017
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Привіт від лелеки (2017)»:

Антон і Юлія подружня пара, де глава сімейства повністю поглинений своєю кар'єрою, а його дружина мріє про дитину. І ось несподівана радість для останньої. Вона вагітна. Юля мчить додому, щоб порадувати чоловіка і повідомити йому приголомшливу новину, але схоже майбутній тато не в захваті і вимагає від подружжя зробити, якомога швидше аборт. Він пояснює себе тим, що ще не готовий до батьківства, безсонних ночей і відповідальності. Все закінчується скандалом і розлученням. Жінка нітрохи не шкодує, і з радістю чекає народження первістка, впевнена, що впорається з усіма негараздами в поодинці і мама допоможе. У післяпологовій палаті вона знайомиться з Оленою.

Розпещена особа є дружиною лікаря Дмитра. Молодий фахівець, занадто чесний і принциповий, щоб заробляти на горі нещасних людей. Його скромна зарплата не влаштовує дружину, у якої дуже великі запити. У підсумку все закінчується тим, що вона залишає дитину в лікарні і збігає. Тепер Юлія і Діма пов'язані відчаєм, об'єднують зусилля і вирішують на час діяти спільно. Вони укладають негласний взаємовигідний договір колисаючи по черзі дітей. Але все в дійсно виявиться набагато серйозніше, хоча новоспечені батьки поки про це не підозрюють!

Серіал Привіт від лелеки (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Привіт від лелеки (2017)» онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Привіт від лелеки (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Привіт від лелеки (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Привіт від лелеки (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Привіт від лелеки (2017)