Плата за порятунок всі серії

Мелодрама Плата за порятунок  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 марта 2019
Країна:
Жанр:
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:

Серіал «Плата за порятунок »:

Молода головлікар престижної клініки живе щасливим життям, спланованою на роки вперед. Ксенія Гальперіна встигла зробити успішну, запаморочливу кар'єру в медичній сфері, ставши справжнім професіоналом і вийти заміж за коханого чоловіка. Її поважають і люблять, а будинок героїні повна чаша щастя. Сім'я має фінансове благополуччя, а скоро здійсниться їх головна мрія, до якої пара йшла досить довго, долаючи сумніви і випробування. Нещодавно новоспечена дружина дізналася про вагітність, і тепер вони готуються до народження свого первістка, якого так прагнуть.

Але перспективного лікаря починається чорна смуга неприємностей після того, як до них надходять кілька осіб, які постраждали жахливої автомобільної катастрофи. На неї немов обвалюються прокльони незадоволених родичів тих пацієнтів, кого не вдалося врятувати. Люди, що переживають гіркоту втрати близької людини, іноді не контролюють себе, але їх дії мають серйозні наслідки. Вона раптово залишається без роботи і грошей на проживання. З-за стресу вона втрачає дитину, і чоловік залишає її. Раптово Оксана закохується в іншого людини, але її почуття стають загрозою знищення всього дорогого для неї.

Серіал Плата за порятунок 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Плата за порятунок » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Плата за порятунок 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Плата за порятунок всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Плата за порятунок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Плата за порятунок (2019)