Плата за порятунок (2018) всі серії

Мелодрама Плата за порятунок (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 октября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Плата за порятунок (2018)»:

Молода і успішна Ксенія займає посаду головлікаря престижної клініки, де працює хірургом її люблячий чоловік Микита. Герої фільму «Плата за порятунок» живуть щасливо і дружно, ніколи не сваряться, а тільки радіють кожному дню проведеним разом. Одного разу, поруч з лікарнею сталася автомобільна аварія, в якій постраждали багаті дружини Тумановы. Очевидці не стали викликати швидку допомогу, а занесли постраждалих у відділення лікарні та передали в руки Микити.

Хірург від бога відразу зрозумів, що чоловік мертвий, а його вагітна дружина втратила дитину. Провівши складну операцію, йому вдалося витягнути з того світу жінку. Тільки замість подяки, власник клініки вирішує вигнати лікаря врятував життя пацієнтки. Він наказує його начальниці Ксюші, звільнити власного чоловіка. Вона не хотіла цього робити, але так склалися обставини змусили її підписати наказ про звільнення. Дізнавшись про вчинок самого близької людини, мух йде працювати до свого старого друга, де зустрічає свою першу любов Олесю...

Серіал Плата за порятунок (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Плата за порятунок (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Плата за порятунок (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Плата за порятунок (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Плата за порятунок (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Плата за порятунок (2018)