Все повернеться

Мелодрама Все повернеться  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
20 грудня 2014 7 лютого 2015
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 хв.

«Все повернеться »:

Павло Андрійович - успішний лікар з величезним досвідом, який допоміг з'явитися на світ не одній дитині. Павло не тільки чудовий доктор, але і турботливий батько, який просто обожнює свою дочку Наташу. Вона молода і прекрасна, і тільки збирається влаштовувати свою долю. У родині героїв фільму «Все повернеться» чудові відносини, батько і дочка радіють кожному дню проведеному разом. Але одного разу, на роботі у батька трапляється біда, яка змінює колишнє життя Корсуновох. Одна з його пацієнток - вагітна жінка, померла під час пологів разом з дитиною.

Хоча провини Павла Андрійовича не було, він довго картав себе за те, що не зміг врятувати дитину і молоду жінку. Чоловік загиблої - Олександр звертався в поліцію і вимагав покарати на його думку вбивцю дружини і не народженої донечки. Але, доктор все зробив за правилами і порушувати кримінальну справу не стали. Через деякий час, Наталя знайомиться з прекрасним чоловіком, закохується в нього і збирається прожити з ним все своє життя. Закохана парочка на сьомому небі від щастя. Нарешті настав момент познайомити нареченого з майбутнім тестем. Ось тільки ніхто навіть подумати не міг, що коханий Наташі - той самий Олександр, який втратив сім'ю ...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Все повернеться (2014)