Кохання з випробувальним терміном (2013) всі серії

Серіал мелодрама «Кохання з випробувальним терміном (2013)»:

Павлу 35 років, його дружина померла, він поодинці виховує двох маленьких дітей. Постійно зайнятий батько, не в змозі приділяти дітям належної уваги. Одного разу до нього додому приходять інспектора у справах неповнолітніх, вони приймають рішення: забрати Люсю і Петю в інтернат.

Але Павло не хоче віддавати в інтернат своїх рідних дітей, що б вони росли сиротами. Він знаходить жінку, приголосну наглядати за його дітьми. Наташа - самотня молода жінка, тільки вона зможе змінити життя Павла і його маленьких діток.

Серіал Кохання з випробувальним терміном (2013) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Кохання з випробувальним терміном (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання з випробувальним терміном (2013) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання з випробувальним терміном (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання з випробувальним терміном (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання з випробувальним терміном (2013)