Дружина з того світу всі серії

Мелодрама Дружина з того світу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 апреля 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «Дружина з того світу »:

Інна багато років одружена з коханим чоловіком Миколою, з яким виховує двох маленьких діток. Дружина працює бухгалтером в процвітаючій компанії і намагається з усіх сил, щоб оплатити величезні кредити. Тим часом, її чоловік - письменник - невдаха, сидить на її шиї і залицяється до молодими красунями. Одного разу, з рахунку фірми пропадає велика сума грошей, і всі підозри падають на Інну. Її звинувачують в серйозній фінансовій злочині і збираються запроторити за ґрати. Всі її колеги впевнені, що Інна не могла скоїти крадіжку - її вправно підставили.

В цей же день героїня фільму «Дружина з того світла» стає жертвою грабіжника, яка завдає їй травму і викрадає її автомобіль. Злочинниця не справляється з управлінням і гине ДТП. Її тіло сильно обгоріло і слідчі приймають її за підозрювану бухгалтерку. Незабаром, героїня приходить в себе і відправляється до кращої подруги Каті. Та, вмовляє скористатися нагодою і поки не видавати себе, щоб уникнути в'язниці і вивести на чисту воду справжніх шахраїв. Коля довго не сумував, він швидко знайшов заміну покійної дружини і продовжував насолоджуватися безтурботним життям ...

Серіал Дружина з того світу 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дружина з того світу » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Дружина з того світу 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дружина з того світу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина з того світу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дружина з того світу (2018)