На обриві всі серії

Мелодрама На обриві  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
15 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «На обриві »:

Марина - незаміжня тридцятирічна жінка, яка живе з мамою і мріє про власне житло. Одного разу її мрія здійснилася: вона придбала в іпотеку затишну квартиру. Радості героїні фільму «На обриві» не було меж, адже тепер у неї з'явився власний будинок і приємні турботи. Але, ріелтор оформляв угоду виявився пройдисвітом. Він не повідомив Марині, що в квартирі прописаний чоловік, який сидить у в'язниці.

Незабаром укладений виходить на волю і повертається до свого законного житла. Нещасна дівчина не може вигнати кримінальника, так як він має законні права на житлоплощу в її будинку. На цьому неприємності не закінчуються. Заклопотаний начальник героїні, починає до неї приставати, а коли отримує відмову, виганяє її з роботи. Засмучена жінка приходить додому і ділиться своєю бідою з сусідом. У пориві образи, вона не забула згадати про фінансові махінації шефа, які зацікавили запеклого злочинця. Незабаром, відбувається пограбування фірми де працювала героїня, і всі підозри падають на неї ...

Серіал На обриві 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «На обриві » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал На обриві 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На обриві всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На обриві онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На обриві (2018)