Дружина за сумісництвом (2013)

Фільм мелодрама «Дружина за сумісництвом (2013)»:

Ніна молоденька вдова з двома маленькими дітьми після тривалих пошуків роботи, влаштовується домоправителькою до процвітаючої підприємниці Ганні. У бізнес-леді на той момент свої сімейні проблеми. Її єдиний син Ігор, яскравий представник золотої молоді, здійснює непередбачуваний вчинок – він відправляється до військкомату з проханням закликати його в армію. Щоб остудити запал юнака, мати умовляє Ніну укласти з її нащадком фіктивний шлюб, адже одруженого татуся, має діток, не підлягає призову. Молода жінка безкорисливо погоджується допомогти роботодавиці в подяку за працевлаштування.

Новоспечені «молодята» відчувають один до іншого лише неприязнь, особливо Ніна після того, як п'яний чоловік намагався вдарити її. Вранці, протверезівши, він буде в жаху від своєї поведінки і намагається випросити прощення у ображеної «дружини». Аня, помітивши, що між молодими щось відбувається, пропонує Ніні за додаткову плату стати більш зговірливими до бажань чоловіка. Все це вона робить навмисно, щоб прив'язати навіжена чадо до будинку, від пиятик і нескінченних вечірок, хай і ненадовго. Героїня в жаху від її цинізму і пропозицій. Вона хоче якнайшвидше покинути цю сімейку, але один з дітей захворює і поки вона доглядала за ним, між нею і Ігорем прокидаються справжні романтичні почуття.

Дивитися фільм «Дружина за сумісництвом (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дружина за сумісництвом (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дружина за сумісництвом (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина за сумісництвом (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дружина за сумісництвом (2013)