Випробувальний термін

Фільм мелодрама «Випробувальний термін »:

Цивільний чоловік Ксенії після невдалих авантюрних махінацій, ховається від правосуддя і розлючених клієнтів. Все майно родини описано кредиторами і відібрано. Тепер матері-одиначці самій доведеться думати, як прогодувати їх маленьку сім'ю. Ксюша не сумує і ні впадає у відчай. Навпаки вона готова до нових звершень і відправляється на пошуки роботи. Їй потрібен тільки один шанс, і вона переверне весь світ. Але раптова вітрянка у її улюблених близнюків руйнує все наполеонівські плани. Перспективне працевлаштування і можливе зростання кар'єри міг би одним разом вирішити всі її проблеми. Але хто візьме на роботу жінку з двома маленькими дітьми?

І тоді вона вирішує піти на хитрість, адже іншого виходу у неї все одно немає. Їй би тільки протриматися цей 21 день, який як на зло збігся з днем ​​карантину. Але віра наше все, а ще пощастило з сусідом, який прийшов на допомогу в складний момент. Нехай він нехлюй, який не сильно напружується в пошуках зайнятості, інфантильний і безвідповідальний, зате добрий і безвідмовний. Чи вийде у Оксани отримати бажане і зміцнитися на отриманої посади?

Дивитися фільм «Випробувальний термін » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Випробувальний термін онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Випробувальний термін дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Випробувальний термін онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Випробувальний термін (2014)