Тіні минулого всі серії

Мелодрама Тіні минулого  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
7 лютого 2015
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
93 хв.

Серіал мелодрама «Тіні минулого »:

Родинне гніздо для головної героїні Ксенії, найважливіше і безцінний скарб, заради якого вона живе. Вона та, хто самовіддано береже спокій своїх рідних і підтримує в будинку необхідну атмосферу розуміння, любові і турботи. Їй здається, що вона по-справжньому щаслива людина, якій пощастило зустріти свою половину, яка відповідає їй протягом довгих років взаємністю і любов'ю. Але є в минулому Оксани чоловік, який готовий зруйнувати весь її райдужний світ і зробить він це без особливого жалю. Микола, не перестаючи шантажує Ксюшу, весь час погрожуючи одним махом знищити її шлюб і все, що так дорого їй.

Ця обставина дуже мучить її, і вона не знає, як вирішити цю проблему, яка розростається наче сніжний ком. Хоча, як нещасна жінка не намагалася утримати під контролем свої похмурі таємниці минулого, про них все одно дізнаються домочадці. Але як вони сприймуть звістку про те, що вона багато років тому покинула в пологовому будинку свою рідну дочку напризволяще. І тепер вже підросла дівчинка знайшла свою матір і зустрілася з нею. Що далі? Ксенії не піти від гіркої розплати своїх необдуманих помилок і схоже настав час за них відповідати.

Серіал Тіні минулого 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Тіні минулого » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тіні минулого 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тіні минулого всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тіні минулого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тіні минулого (2014)