Господиня великого міста всі серії

Мелодрама Господиня великого міста  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 октября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Господиня великого міста »:

Зоя народилася і виросла в підмосковному містечку і після закінчення середньої школи, відправляється в столицю, щоб продовжити навчання. Вона з легкістю вступає до педагогічного інституту і здається, що в подальшому її чекає перспективна кар'єра, адже посидючості і цілеспрямованості юної особи можна тільки позаздрити. До того ж вона не тільки розумна, кмітливі, але і володіє притягає красою, що обіцяє їй успіх і серед представників сильної статі. Але все виявляється не так райдужно, як би хотілося героїні. Зою чекає важкий удар з отриманої новиною, що її єдина близька людина - батько, раптово помер.

А тим часом заповзятлива мачуха за допомогою авантюрних махінацій залишає героїню без квартири. В добавок до всіх трагедій, душевного болю, додається відрахування з вищого навчального закладу та гуртожитку. Зоя буквально виявляється викинута на вулицю. У цей складний для неї період, якась незнайома жінка, з якою вона випадково познайомилася, призводить її в знімну квартиру повну дивних людей. Здається, там зовсім не раді ще одній жілічку, але у Зої поки немає іншого виходу. Правда що буде з нею далі, вона поки не має уявлення.

Серіал Господиня великого міста 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Господиня великого міста » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Господиня великого міста 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Господиня великого міста всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Господиня великого міста онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Господиня великого міста (2013)