Зінько-москвичка (2018) всі серії

Мелодрама Зінько-москвичка (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
5 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Зінько-москвичка (2018)»:

Зіна народилася і виросла в невеликому селі, розташованому в далекій російській глибинці. Жінка вийшла заміж, народила дитину і була щаслива зі своєю сім'єю. Але одного разу, її чоловік гине в результаті сутички з величезним ведмедем. Зінаїда насилу пережила горе, і стала єдиним годувальником для своєї дочки Люби. Сильна жінка взяла себе в руки і подолала всі випробування.

Через деякий час, вона дізнається що стала спадкоємицею квартири в Москві і заміського будинку. Як виявилося, її батько помер і залишив їй все своє майно. Героїня навіть подумати не могла, що чоловік, який кинув маму вагітної і втік, не забув про своє дитя. Тепер, сільська Зінько-москвичка відправляється в Столицю, щоб вступити у спадок. Тільки в Москві наївна провінціалка стикається з численними труднощами і неприємностями, які чекають її на кожному кроці...

Серіал Зінько-москвичка (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Зінько-москвичка (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зінько-москвичка (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зінько-москвичка (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зінько-москвичка (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зінько-москвичка (2018)