ДАУ. Микита Таня (2020)

Мелодрама ДАУ. Микита Таня (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 мая 2020
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
драма
Тривалість:
93 мин.

Фільм драма «ДАУ. Микита Таня (2020)»:

Дія розгортається навколо талановитого вченого Микити Некрасова, який працює в надсекретний Інституті фізичних проблем і змушений жити далеко від сім'ї. Одного разу до героя в гості приїжджають його дружина Тетяна та їх двоє маленьких дітей, Борис і Лія.

Довгоочікуваний візит родичів дає Некрасову можливість розповісти дружині про своїх численних зрадах і романтичних стосунках з іншими жінками. У довірчих бесідах з дружиною Микита рішуче налаштований зберегти знаходиться на межі розлучення шлюб, а також якимось чином переконати Тетяну у своєму законному праві на полігамні відносини...

Дивитися фільм «ДАУ. Микита Таня (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм ДАУ. Микита Таня (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися ДАУ. Микита Таня (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » ДАУ. Микита Таня (2020)