ДАУ. Сміливі люди (2020)

Мелодрама ДАУ. Сміливі люди (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 мая 2020
Країна:
Украина, Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
153 мин.

Фільм драма «ДАУ. Сміливі люди (2020)»:

СРСР, 1953 рік. Дія розгортається через кілька днів після смерті Йосипа Сталіна, коли народ Радянського Союзу переживав період тривоги і невизначеності. У надсекретний науковому інституті видатні вчені продовжують проводити свої дослідження, проте атмосфера в різношерстому колективі напружена до межі з-за тиску органів державної безпеки країни.

Андрій Лосєв, керівник одного з відділень інституту, переживши принизливий допит, рішуче відмовляється ставати донощиком. Ось тільки неприємності в житті Лосєва на цьому не закінчуються, а чергове випробування чекає вченого у власному будинку...

Дивитися фільм «ДАУ. Сміливі люди (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм ДАУ. Сміливі люди (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися ДАУ. Сміливі люди (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » ДАУ. Сміливі люди (2020)