Виклик

Фільм комедія «Виклик »:

Сергій Лосєв талановитий і подає великі надії біолог, який очолює один з відділів Науково Дослідницького Інституту. Чоловік давно мріє виїхати з Росії і веде досить довгі переговори з провідним університетом Сполучених Штатів. І ось нарешті довгоочікуване запрошення на роботу. Він не може повірити в те, що зміг домогтися бажаного і скоро зможе стати частиною вільної країни необмежених можливостей.

Ось тільки його виклик за деякими обставинами затримується на цілих півтора місяця, що трохи засмучує. У нього практично не залишається часу до піклувальної ради, який повинен буде затвердити кандидатуру обдарованого фахівця. Але Сергій не втрачає надію і перебуваючи на зв'язку зі своїми новими роботодавцями, запевняє, що що прибуде вчасно. Перед довгостроковій поїздкою молода людина вирушає до близьких в маленьку провінцію, щоб попрощатися з ними. Лосєв ніяк не очікував, що звичайна поїздка обернеться цілим пригодою, яке кардинально змінить його існування. По дорозі в його бампер на всій швидкості врізається якась дивна жіночка і чим тепер закінчиться цей інцидент, варто подивитися.

Дивитися фільм «Виклик » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Виклик онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Виклик дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Виклик онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Виклик (2019)