Ідеальна пара

Фільм мелодрама «Ідеальна пара »:

Зоя працьовита і дисциплінована дівчина, з сильним характером. Вона успішна спортсменка, яка досягла непоганих результатів на цьому терені і завжди намагалася вимагатися від себе посидючості і викладатися на тренуваннях по максимуму, щоб швидше прийти до заповітної мети. Її характер за довгі роки загартувався настільки сильно, що це стало перешкодою для особистих відносин. Хлопці воліють обходити її стороною, незважаючи на те, що героїня все ще не втрачає надії одного разу зустріти того, що побачить в ній ніжну і слабку жінку.

Їй так хочеться сім'ї, дітей та затишного будинку. Інший персонаж цієї історії – Інокентій. Чоловік ніяк не може визначиться зі своєю самостійністю і досі живе з батьками. Одного разу він вирішує кинути виклик долі і довести рідним, що не така вже безвольна особистість. Кеша йде з дому з наміром одружується на першій зустрічній. Нею виявилася Зоя, яка просто впевнена, що може з цього слабака і невдаху зробити справжнього чоловіка. Хлопець ж в свою чергу сподівається, що зможе дати новоспеченої подрузі ту турботу та любов, про яку вона мріє і стати для неї еталоном. Чи зможуть закохані дійсно вплинути один на одного і стати ідеальною парою.

Дивитися фільм «Ідеальна пара » онлайн в HD якості

  • 80
Ви легально дивіться кіно Ідеальна пара онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ідеальна пара дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ідеальна пара онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ідеальна пара (2015)