Я не залишу тебе!

Мелодрама Я не залишу тебе!  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
20 октября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, триллер
Тривалість:
104 мин.

Фільм мелодрама, триллер «Я не залишу тебе! »:

Молода дівчина Алла живе в одній квартирі зі своєю матір'ю. У житті героїні ще не траплялося складатися з чоловіком в серйозних відносинах, але вона мріє про них, свою сім'ю і дитину. Але кожне чергове знайомство приносить тільки розчарування. А біологічні годинники тим часом продовжують тікати вперед. Але Алла не втрачає надії і вирішує сама допомогти долі влаштувати своє особисте життя. Дівчина серйозно має намір знайти свого давнього знайомого Олексія. Вся виявилося не так складно, як уявлялося наполегливій особі.

Вона швидко знайшла приятеля і між ними зав'язуються довірчі взаємини. Льоша робить коханій пропозицію, і звичайно щаслива наречена погоджується. Через деякий час у молодят народжується синок, ось тільки спільне щастя тривало недовго. Нерозуміння, підозри, часті сварки внесли повний розлад в сім'ю, і подружжя вирішило розлучитися. Алла важко переживала розрив з чоловіком, а тут ще настирливі розмови матері, яка стверджувала, що зять спеціально підстроїв розлучення. Емоції гризуть жінку, вона практично не контролює свої вчинки і може зробити незворотну дурість.

Дивитися фільм «Я не залишу тебе! » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Я не залишу тебе! онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Я не залишу тебе! дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я не залишу тебе! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я не залишу тебе! (2015)