Алла в пошуках Алли (2015)

Мелодрама Алла в пошуках Алли (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 ноября 2015
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
88 мин.

Фільм мелодрама «Алла в пошуках Алли (2015)»:

Алла Новікова успішна підприємниця, яка завдяки своїй завзятості і підприємливості досягла бажаних висот. З того моменту, як вона закінчила школу пройшло досить багато років і з тих пір вона, так і не зіткнулася в буденному, метушливого життя з ким навчалася раніше. І ось почувши про майбутній вечорі колишніх однокласників, вона вирішує піти і побачитися. Адже цікаво послухати, як склалися долі? Але то захід закінчиться для героїні зовсім не так, як вона припускала. Прокинеться жінка на смітнику, на задньому дворі того ресторану, куди прийшла напередодні.

Але неприємності на цьому не закінчуються, героїня втратила пам'ять і тепер не знає, хто вона і звідки? Випадковий чоловік, який на щастя Алли виявився добрим самаритянином допомагає розгубленій дамочке, але вже через короткий період знайомства, розуміє, що у новоспеченої приятельці нестерпний характер. Проходить час, і вона починає обривками згадувати своє минуле, які поступово складаються в картину її прожитого життя, наповнене різними подіями. Завдяки Андрію вона пригадує чоловіків, знаходить свій офіс і квартиру. Але головне, що вона знайде для себе дуже важливе і це любов!

Дивитися фільм «Алла в пошуках Алли (2015)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Алла в пошуках Алли (2015) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Алла в пошуках Алли (2015) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Алла в пошуках Алли (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Алла в пошуках Алли (2015)