Рая знає всі серії

Мелодрама Рая знає  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
7 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, комедия, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, комедия, мелодрама «Рая знає »:

Дія серіалу відбувається в маленькому провінційному містечку, де живе головна героїня. Раю Полийчук – добра, енергійна і чуйна дівчина. Вона перукар в місцевому салоні економ класу і вважає себе професіоналом не тільки в питаннях жіночої краси, але й може виступати і в ролі психолога для своїх клієнток. Правда допомагаючи іншим слушними порадами, вона ніяк не досягла успіху в своє особисте щастя. Останній її обранець виявився дамським угодником, якого вона застала в обіймах якоїсь красуні, після чого без жалю розлучилася з ним.

Тепер вона в пошуках коханого, яких у їхньому містечку не так вже й багато. Але дуже скоро Раю дізнається, що її давній приятель – дільничний Петров йде на підвищення, а на його місце повинен прибути столичний поліцейський Володимир Костюков. Скромний і інтелігентний чоловік одразу сподобався їй. Полийчук збирається діяти рішуче, адже іншого шансу познайомитися вона може чекати дуже довго. Вона негайно бере його під своє крило, впевнена, що зможе зачарувати новачка, запропонувавши в оренду новоприбулого представникові влади квартиру, що дісталася в спадок від батьків. Приміщення давно пустувало, чекаючи слушної нагоди, який саме зараз і підвернувся.

Серіал Рая знає 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Рая знає » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рая знає 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рая знає всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рая знає онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рая знає (2015)