Рая знає все! (2019) всі серії

Мелодрама Рая знає все! (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серий
Премєра:
22 июля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив, комедия
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама, детектив, комедия «Рая знає все! (2019)»:

Енергійна і дуже цікава Раю Полуйчик працює в бюджетній перукарні і мріє вийти заміж за ідеального чоловіка. Тільки її заповітна мрія ніяк не може здійснитися. Одного разу, в провінційне містечко, де проживає героїня фільму «Раю знає все!» прибуває молодий дільничний з Москви, Володимир Костюков.

Служитель закону виявився ввічливим, розумним, красивим і підтягнутим офіцером, саме таким уявляла свого нареченого Раїса. Не гаючи часу, вона починає штурмувати серце молодого красеня. Жвава перукарка допомагає сищикові, влаштуватися на новому місці, і використовує свої зв'язки, щоб допомагати йому розслідувати злочини. Незабаром Володя розуміє, що йому нікуди не дітися від закоханої в нього дівчата...

Серіал Рая знає все! (2019) 1-16, 17, 18 серія дивитися онлайн всі серії підрят 18 серий

Дивитися серіал «Рая знає все! (2019)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Рая знає все! (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рая знає все! (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рая знає все! (2019)