Осколки кришталевої туфельки (2015)

Фільм мелодрама «Осколки кришталевої туфельки (2015)»:

Юля проста, юна і наївна фельдшер залишає свій провінційне містечко і переїздить до Москви. Дівчина настільки чиста і добра, що впевнена, всі люди безкорисливі і готові допомагати один одному. Звичайно, вона, як і багато її ровесниці мріє підкорити сувору Москви, де так багато можливостей і спокус. Вона вірить, що доля посміхнеться їй і не важливо, що вона прибула в столицю з одним картонним валізкою. Попереду її чекає світле майбутнє. Але чи так все яскраво, як уявляла собі героїня. Юлія зупиняється у своєї близької родички, яка допомагає племінниці влаштуватися доглядальницею.

Вона буде доглядати за заможної старенькою, яка перенесла серцевий інфаркт. Правда бабуля виявляється дуже примхливій і норовливої. Але простодушність і веселу вдачу настільки заражають і зачаровують Аллу Миколаївну, що вже через короткий термін вона душі не чає в Юлічки. Поглядає на красуню і син господині – Павло. Чоловік одружений, і його дружина помічає, з яким захопленням чоловік висловлюється про Юлію, хоча сама Олена підозрює, що за скромною чарівністю простачки ховається щось підступне. Але чи справдяться побоювання ревнивиці або вона все собі придумала, щоб виправдати своє занепокоєння.

Дивитися фільм «Осколки кришталевої туфельки (2015)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Осколки кришталевої туфельки (2015) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Осколки кришталевої туфельки (2015) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Осколки кришталевої туфельки (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Осколки кришталевої туфельки (2015)