Піймай мить (2019)

Фільм комедия «Піймай мить (2019)»:

Молода дівчина Рита живе в невеликому приморському містечку, де підробляє ведучою весільних заходів та дитячих ранків. Одного разу, героїня фільму «Лови момент» побилася на весіллі з нареченою, нажила собі масу ворогів і втратила роботу. Але, Рита не засмутилася, а прийняла цю ситуацію як заключний етап її нікчемного життя. З цього моменту у неї все змінитися на краще. Амбіційна дівчина оголошує всім своїм друзям і родичам, що їде до Москви вступати в театральне училище, щоб після навчання стати відомою артисткою і підкорити серця мільйонів шанувальників. Всі її близькі дружно посміялися, але не стали заважати наївною дівчині. Як тільки героїня прибула в Москву, відразу усвідомила, що не все так просто як вона собі придумала. Щоб дочка мети у величезному мегаполісі, потрібно володіти не тільки талантом і благими намірами, але і мати величезні гроші і впливові зв'язки. Але, незважаючи на всі труднощі і перепони, вона не здається, а продовжує боротьбу за своє світле майбутнє ...

Дивитися фільм «Піймай мить (2019)» онлайн в HD якості

  • 70
Фільм Піймай мить (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Піймай мить (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Піймай мить (2019)