Олександра і Альоша всі серії

Мелодрама Олександра і Альоша  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм детектив, мелодрама «Олександра і Альоша »:

Ці закохані ще багато років тому збиралися одружитися, але чи то з волі пані долі, чи то з власної необачності розставлені і втратили один одного з виду. І ось випадкова зустріч Олександра і Сергія через низку довгих років. Привід для героїні виявився абсолютно невеселим. Її прийомного сина Альошу звинувачують у тяжкому злочині. Убитий місцевий підприємець. Слідчим у даній справі призначено Сергія. Чоловік завжди відзначався принциповістю і чесністю, вважаючи за краще бути допитливим у всіх дрібницях своєї професії, зокрема там, де мова йде про людську долю.

В даному випадку на перший погляд картина цілком чітка і всі факти говорять проти хлопця, але внутрішнє чуття професіонала показує йому, що молода людина не винен. Оперативник збирається ще раз пройти по всьому ланцюжку ланок, щоб дійти до справжньої правди, але комусь це буде явно невигідно. У пошуках справжнього злочинця йому допомагає Саша, впевнена в тому, що її хлопчик не здатний на таке і швидше за все виявився жертовної маріонеткою в чужій брудній грі. Пара разом йде по сліду, де по дорозі відбувається багато подій і розкриттів таємниць про минуле та сьогодення. Бажаючи відновити справедливість і врятувати невинного, вони серйозно ризикують, але це варто того.

Дивитися серіал «Олександра і Альоша » онлайн всі серії Дивитися фільм «Олександра і Альоша » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Олександра і Альоша онлайн безкоштовно, без підписок і СМС. Ви легально дивіться серіал Олександра і Альоша онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Олександра і Альоша дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Олександра і Альоша онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі! Серіал Олександра і Альоша всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Олександра і Альоша онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Олександра і Альоша (2019)