Краще всіх всі серії

Серіал мелодрама «Краще всіх »:

Обдарована Маша з юних років захоплювалася грою на піаніно, майбутнє вона планувала пов'язати з музикою. Наполеглива та цілеспрямована натура не сумнівається, що зможе підкорити зоряний Олімп, досягти бажаного і вдячності справжніх цінителів прекрасного. Поки вона живе в затишній квартирі з матір'ю, сестрою, її чоловіком, донькою. Сергія і Надія - талановиті вчені дослідники. Не перший рік їм пропонують посади в столиці. Прийняти рішення про переїзд підштовхує трагічний випадок. Ганна разом з дочкою потрапляє в автомобільну аварію і гине.

Маша позбавляється можливості слідувати поставленої мети. Незважаючи на це вона вирішує залишитися вдома, щоб навчати музики дітей. Проходить довгих дванадцять років. Вона щаслива з коханим Андрієм, збирається вийти заміж за коханого, як раптом ще один удар долі, який знову руйнує все. В місто повертається колишня дружина Андрія. Головна героїня залишається без роботи, тому їде в столицю до рідних. Вона сподівалася отримати моральну підтримку, але виявилося, допомога потрібна іншим. Надя вмирає, Соня завагітніла від одруженого чоловіка, Сергія прокидаються романтичні почуття, від яких він не в силах відмовитися.

Серіал Краще всіх 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Краще всіх » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Краще всіх 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Краще всіх всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Краще всіх онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Краще всіх (2018)