Гра в долю всі серії

Мелодрама Гра в долю  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
12 вересня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Гра в долю »:

Богдана та Олександр на заздрість оточуючих були красивою і щасливою юною парою, яка збиралася в майбутньому одружитися і ніколи не розлучатися. Але райдужним планам не судилося відбутися, наречена гине при трагічних обставинах. Убитий горем закоханий насилу долає відчай і душевну гіркоту. З того фатального моменту проходить десять років. Саша подорослішав, змужнів. Тепер він успішний бізнесмен, завжди досягає поставленої мети. Молода людина зробив пропозицію своїй дівчині Марині, близькій подрузі Богдани.

Приготування до весілля йдуть повним ходом, але напередодні торжества з Олександром відбувається дивний випадок. Він випадково стикається з незнайомкою, яка пізніше представитися, як Крістіна. Збентежило хлопця дивовижна схожість новоспеченої приятельки з богоданного. Невже таке можливо? Крістіна ж не розуміє, чому чоловік так пильно розглядає її? У неї в житті все складається відмінно, і вона скоро виходить заміж за близького друга Саші. Історія справжньої любовної пастки, в який потрапив квартет, але вибратися з нього зможуть тільки найвідчайдушніші і люблячі серця. Хто ж виявиться цими щасливчиками?

Серіал Гра в долю 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Гра в долю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Гра в долю 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гра в долю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гра в долю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Гра в долю (2020)