Четвертий пасажир (2013)

Фільм мелодрама «Четвертий пасажир (2013)»:

Уляна викладає в середньому навчальному закладі, чий образ нагадує героїню радянських фільмів: незалежна, сувора, принципова, хоч задоволена красива і струнка. Жінка давно розлучений. Вона виростила прекрасного сина, який вже подорослішав і не потребує опіки матері. І тепер все існування Улі наповнене монотонною роботою. Швидше за все так би і тривало ще не один рік і зразкова вчителька так би і продовжувала працювати звичної колії, не пізнавши щастя буття, так нещастя допомогло кардинально змінити життя.

Її коханий синок потребує допомоги матері і як любляча мати, та кидається на виручку до нащадкові. Вона тримає шлях в галасливу столицю і по дорозі знайомиться з приємним і привабливим попутником Володимиром. Чоловік успішний бізнесмен, якому дуже сподобалася Уляна, але побоявшись відштовхнути від себе скромну співрозмовницю він вирішив представитися простим будівельником і дуже скоро за час недовгого спілкування дізнається від новоспеченої приятельки, що та більше всього на світі ненавидить багатіїв і брехливих чоловіків. Чим закінчиться ця історія: романтикою і пристрасною любов'ю або кожен з персонажів залишиться при своєму?

Дивитися фільм «Четвертий пасажир (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Четвертий пасажир (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Четвертий пасажир (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Четвертий пасажир (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Четвертий пасажир (2013)